Oktober Woonmaand!

Nieuws van de ZuiderSter. Tijdens de Oktober Woonmaand kan je 24/7 profiteren van het uitgebreide assortiment van de ZuiderSter met de daarbij welbekende goede prijs/kwaliteit verhouding van al onze artikelen. De gehele maand oktober worden alle artikelen in onze webshop gratis thuisbezorgd! Profiteer van deze actie en mocht je vragen hebben dan kan je ons altijd bellen of mailen.

Een webshop met een assortiment wat je van ons gewend bent!

Van fysieke- naar online winkel

De ZuiderSter is al meer dan 80 jaar een familiebedrijf. In die tijd hebben wij altijd fysieke winkels gehad. 
Met al onze kennis en ervaring in onze achterzak, zijn we een online winkel. 
De webshop is online en je kunt daar 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor de mooiste meubelen. En je zult merken dat we nog steeds een uitgebreid assortiment tegen hele gunstige prijzen hebben. Wat daarbij niet verandert: bijna alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar!

We zijn op dit moment nog hard aan het werk om de webshop verder te vullen. Je zult merken dat er wekelijks nieuwe producten online komen. Kom dus zeker later nog eens een kijkje nemen. 
Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste producten? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Hiervoor hoef je alleen je e-mailadres in te vullen op het formulier onderaan deze pagina. 

Nu lijkt een webshop misschien stukken onpersoonlijker. Je kunt dan immers niet even naar een medewerker toe lopen. Je zult in praktijk toch merken, dat online winkelen niet ten koste van onze goede service en persoonlijke benadering gaat.
Onze deskundige medewerkers zijn zeven dagen per week gemakkelijk bereikbaar. En je kunt zelf kiezen wanneer en hoe je contact met ons opneemt. Je kunt ons natuurlijk bellen en mailen. En daarnaast je kunt via sociale media contact met ons opnemen.

Wij richten ons alleen op de online verkoop. 

Jouw mening telt

We willen er graag voor zorgen dat je over onze webshop net zo tevreden bent, zoals u van ons gewend bent. En daarom zijn we altijd geïnteresseerd in jouw meningen en ervaringen.

Je kunt onze webshop en onze service heel gemakkelijk beoordelen via Trustpilot en Google. Via deze onafhankelijke websites geef je heel gemakkelijk en snel aan wat je van je bezoek aan onze webshop vond. En die beoordelingen kunnen anderen dan ook weer zien en lezen. 

Wil je nu alvast je beoordeling geven? Of wil je kijken wat andere klanten over onze service zeggen? Klik dan hier. Of klik bovenaan de pagina op het Trust Pilot-logo.

Zoals je zult zien, gaat er de komende tijd nog het nodige veranderen. Wij willen je graag op de hoogte houden. Maar wat hetzelfde blijft is het volledige aanbod, de gunstige prijzen, de snelle levertijd en de goede service. Eigenlijk krijg je dus nog steeds de ZuiderSter-ervaring die je van ons gewend bent, maar dan op een andere plaats.

Namens het hele team wens ik je veel winkelplezier.

Met vriendelijke groet,

René de Blok
Directeur de ZuiderSter